Optikerbussen briller

Om Optikerbussen

Autoriseret brille- og kontaktlinse optiker siden 1992.

Optikerbussen - Autoriseret brille- og kontaktlinse optiker

Få synsprøve og brillekøb hjemme hos dig

Optikerbussen er indrettet som en traditionel optikerbutik med professionelt synsprøveudstyr og et bredt sortiment af moderne briller, som kører hjem til dig.

Bussen rummer god plads til synsprøve, den har en komfortabel stol og naturligvis er dejligt opvarmet.

Jeg har et stort udvalg af moderne kvalitetsbriller og brillestel – kvaliteten og servicen er høj, men prisen er samtidig fornuftig.

"Med Optikerbussen får du en mobil brilleforretning og en optiker, der har dig i fokus - nemt og bekvemt hjemme hos dig"

Lenette Glenstrup

Autoriseret brille- og kontaktlinse optiker

Hvordan foregår det?

1. Du kontakter Optikerbussen

Ring til Lenette Glenstrup på telefon 30 50 53 35. Læg gerne dit telefonnummer, hvis du får telefonsvareren. Jeg slukker nemlig telefonen, når jeg er hos kunder. Jeg ringer altid hurtigst muligt tilbage til dig.

2. Vi aftaler et tidspunkt

Vi aftaler et tidspunkt, hvor Optikerbussen kommer hjem til dig. Jeg ved, at din tid er en vigtig faktor.

3. Ved selve besøget

Du får en synsprøve og bliver vejledt i den optimale løsning for dig med stel og glas. Du er på hjemmebane og dette giver mig optimale muligheder for rådgivning omkring emner som lys, TV, læsesituationer og øvrige hverdagsbehov.

4. Levering af brillen

Optikerbussen kommer også og afleverer din færdige brille efter ca. 14 dage. Her bliver brillen passet til ligesom du også senere kan få den justeres uden beregning.

Historien

Lenette Glenstrup startede Optikerbussen efter en lang karriere indenfor både privat- og erhvervsoptik i Synoptik-kæden, hvor hun arbejdede som erhvervskonsulent med særlig fokus på skærmbriller til pc-brugere og indretning af arbejdspladsen.

Sideløbende har hun efteruddannet sig inden for en række områder, såsom svagsynsoptik, synstræning, synsergonomisk indretning af arbejdspladser og erhvervsoptometri. Det er kombinationen af de erhvervede kompetencer fra betjening af både private og erhvervskunder, som Lenette nu forener i sit brillekoncept med Optikerbussen. Lenette er autoriseret brille- og kontaktlinse optiker.

Idéen til at starte den rullende brillebutik opstod da Lenette, efter endt barsel i 2006 med familiens tredje barn, gerne ville kombinere et spændende og selvstændigt job med muligheden for selv at planlægge og tilrettelægge hverdagen.

Lenette mestrer hele spektret og imødekommer selv de vanskeligste udfordringer på synsområdet. Det daglige liv i Optikerbussen giver stor variation i opgaverne og passer perfekt til Lenettes profil som alsidig optiker.

Lenette er fortsat løbende på kurser og sparre med lokale optikere, hvor hun gerne øser gerne ud af sin faglighed.

Hun har været i Afrika 2 gange på øje-missioner, hvor hun og andre sundhedsfaglige har hjulpet mennesker i slummen med at få synsprøver og briller.

Historien om Optikerbussen og Lenette - Autoriseret brille- og kontaktlinse optiker

Specialist

Lenette er autoriseret brille- og kontaktlinseoptiker siden 1992. Hun tager løbende kurser og er efteruddannet i:

Svagtsynsoptik

Erhvervsoptometri

Synstræning

Din garanati for faglighed

Optikerbussen er medlem af branchens foreninger, hvilket er en garanti for dig om optimal service og faglig korrekt behandling i brillekøbet.

Optikerbussen er medlem af Optikerforeningen
Optikerbussen er medlem af Dansk Erhvervsoptik

Optikerbussen forhandler kun kvalitetsprodukter